Na 5. kolu HALS-a prva mjesta za Franju Špišića iz AK Karlovca i Ivana Raguža iz KA Tima

foto: AK Karlovac

U Čakovcu je održano 5. kolo Hrvatske atletske lige – Sjever, koja okuplja dvadesetak klubova iz središnje i sjeverne Hrvatske. Nastupili su i predstavnici dva karlovačka kluba – Karlovca i KA Tima te ostvarili solidne rezultate, iako nešto slabije od uobičajenih, ali i nastupili su u nešto slabijem sastavu nego inače, pogotovo Karlovac koji je dao odmor svim starijim natjecateljima nakon naporne sezone.

Najbolji rezultat ostvario je mlađi kadet AK Karlovca Franjo Špišić, koji je osvojio prvo mjesto u utrci na 100 metara sa solidnih 13,03. Andrija Šegavić iz AK Karlovca bio je treći na 600 metara u konkurenciji mlađih kadeta, dok je Lovro Kasunić iz KA Tima u utrci na 600 metara za starije kadete kroz cilj protrčao četvrti, ali je u službenoj konkurenciji također osvojio treće mjesto, budući je ispred njega bio i jedan slovenski natjecatelj.

Kod limača i limačica, kod kojih se zasebno obračunavaju ukupni rezultati, a zasebno rezultati po godištima, najuspješniji je bio Ivan Raguž iz KA Tima, koji je osvojio treće mjesto u bacanju vortexa, ali i prvo za 2008. godište. Ana Mikšić iz Karlovca osvojila je srebro za 2008. godište u istoj disciplini, a Ivan Novković, također iz Karlovca, bio je treći među dječacima 2009. godišta, ali je ostao bez odličja budući je ispred njega bio i jedan natjecatelj 2010. godišta.

Od ostalih rezultata vrijedi još spomenuti peto mjesto Ide Nikolić u bacanju vortexa u ukupnoj konkurenciji (i četvrto za 2007. godište) te peto mjesto Nere Malović u utrci na 100 metara za mlađe kadetkinje.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest