Rulet se zavrtio ali na sreću domaćina – rukometaši ostavili bodove u Metkoviću

Derbi 10. kola 1. Hrvatske lige Jug pripao je rukometašima Metković Mehanike, a Karlovac je u Metkoviću poražen 29:23 (14:10).

Za HRK Karlovac su igrali

: Radočaj, Horvat, Čakarić 1, Šnajder 6(4), Capan 1, Šepac, Čelić 4, Rukavina 1, Karaula 2, Mrljak 3, Sudarić 2, Domjančić, Begić 3, Glumac. Trenerica Tanja Rašić.

Rulet se zavrtio ali na sreću domaćih rukometaša a ne Karlovčana kako smo se nadali. Ipak su “mehaničari” trenutno prevelik zalogaj za mladu karlovačku momčad, pogotovo na vrućem terenu u Metkoviću. Karlovac niti jednom u 60 minuta igre nije bio u vodstvu a rezultat je svega tri puta bio “egal” (1:11, 2:2, 3:3) što pokazuje dominaciju domaćih rukometaš, no i ne uvjerljivu. Najčešće je to bilo 2-3 gola razlike osim u zadnjih 10-ak minuta kad su Metkovci u “džepu” imali i 4-5 razlike. Prema zapisniku s utakmice možemo zaključiti da su Karlovčani pružili solidan otpor i nisu “izvjesili bijelu zastavu”, te da su se opet skoro svi igrači upisali u listu strijelaca što, naravno, ulijeva optimizam pred posljednje ovojesensko kolo kad u Karlovac dolazi prvoplasirani Dubrovnik.

Na kraju, treba biti objektivan i vjerovati da bi ipak bilo iznenađenju da je ova mlada, uz to i nekompletna, karlovačka momčad pobijedila Metković na njihovom “bunjištu”. Ovo je samo jedan očekivani poraz, a iznenađenje bi bilo kad bi u subotu u Karlovcu domaćin ostao bez bodova.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest