Karlovački malonogometni turnir počinje u ponedjeljak prednatjecanjem – glavni turnir startat će 2. siječnja

Jubilarni, 50. po redu karlovački malonogometni turnir, ujedno i najstariji u Hrvatskoj, na konferenciji za novinare najavili su, u ime organizatora tvrtke Mladost Tomica Belavić i predsjednik Nogometnog saveza Karlovačke županije Dario Mrzljak te karlovački gradonačelnik Damir Mandić.

Turnir će početi u ponedjeljak, 17. prosinca, nastupom 26 ekipa karlovačkih gradskih četvrti i mjesnih odbora. Registrirani klubovi NSKŽ predturnir započet će 23. prosinca, a pobjednici skupina oba turnira izboriti će nastup u glavnom turniru. Biti će to zagrijavanje glavnom turniru koji bi trebao započeti odmah iza Nove godine, 2. siječnja 2019.

Uz glavni turnir, podturnire registriranih klubova seniora i veterana te karlovačkih gradskih četvrti i mjesnih odbora, održat će se i turnir ženskih ekipa te turniri mlađih dobnih kategorija.

Kotizacija za seniorski dio glavnog turnira je 600, a za veteranski 400 kuna. Prva nagrada pobjedniku turnira iznosi 20.000, za veterane 8.000 kuna .

Do četvrtfinala cijena ulaznice bi bila 5 kuna, a dio novca od ulaznica biti će doniran Udruzi Zvončić. Ovo je ujedno i poziv građanima, posebice poklonicima malog nogometa, da navrate u dvoranu i simboličnom cijenom kupnje ulaznice pomognu ovu karlovačku udrugu.

Od 29. siječnja cijena ulaznice bi bila 10 kuna, a svaki dan biti će organizirane prigodne tombole za gledatelj.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest