U Judo klubu Duga Resa nagradili svoje najbolje judaše i zahvalili najzaslužnijima za njihove rezultate

Božićno vrijeme prilika je za podvlačenje crte još jedne godine koja se približava svojem kraju, vrijeme je to za zbrajanje rezultata, nagrađivanje najboljih i zahvale najzaslužnijima. Za one koji se na nađu u ovom biranom društvu, sljedeća će godina biti godina novih prilika.

U dvorani Judo kluba Duga Resa održan je tradicionalni klupski judo turnir. Kako se radi o borbama između naših boraca nazivaju ga i prijateljskim turnirom, pa plasmani boraca ostvareni u borbama nisu na prvom mjestu, ali jest naše zajedničko druženje.

Izabrali su najbolje judaše iz ove godine i dodijelili im zaslužena priznanje, po dobnim kategorijama. Evo tko su oni: Josip Stojković(U-8), Petra Gojak(U-10), Leon Šutej(U-12) Jure Papa(U-14). Veliki borac i veliki dječak koji polako izrasta u velikog čovjeka, naš Mateo Holjevac dobio je posebno priznanje za svoje sportske uspjehe kao osoba s Down sindromom.

Nagradili su i one bez kojih se u Dugoj Resi ne bi trenirao judo i bez kojih bi izostali sjajni rezultati boraca. Prvi i najvažniji čovjek u tom društvu je Nikola Bućan, jedan od osnivača kluba, a trenutno i jedan od trenera u Judo klubu Duga Resa, koji je primio zahvalu za razvoj judo sporta u Dugoj Resi. Bivši trener dugoreških judaša Ivan Bućan nagrađen je za višegodišnji trenerski rad, a bivši predsjednik Davor VrbanićBeli za osmogodišnje predano vođenje kluba. Aktualni trener Luka Boljar primio je priznanje za svoj jednogodišnji trenerski rad, a priznanje “najtata”, koje tradicionalno dodjeljuju roditelju koji se najviše trudi oko svojeg malog judaša, ove godine pripalo je zapravo “najdjedu” – Vladimiru Halovaniću.

Sasvim slučajno je pred kraj turnira u prostorije kluba zalutao Djed Mraz, kojega su drage volje ugostili, a on se odužio poklonima za natjecatelje.

“Svima nagrađenima čestitamo, ostalima želimo više upornosti, znanje i sreće ubuduće, a svima skupa neka bude Sretan Božić i Nova godina” – poručuje za kraj Uprava judo Kluba Duga Resa.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest