Karlovački “sokolaši” održali tradicionalnu gimnastičku akademiju a najuspješnijima u 2018. godini dodijelili nagrade i priznanja

Gimnastički klub Sokol Karlovac

je pod svojim krovom, u Sokolskom domu, održao tradicionalnu svečanu Gimnastičku akademiju s prikazom rada u protekloj godini. Vježbe su izveli vrtićanci, djevojčice i dječaci, kadetkinje i kadeti, juniorke i juniori te seniorke i seniori.

– Bila je to odlična godina za klub – pohvalio se predsjednik GK Sokol Karlovac Ivan Janković i na kraju akademije podijelio nagrade i priznanja najboljima u 2018. godini.

Nagrađeni su: kod dječaka Fran Šančić, u kadetskoj kategoriji Nera Đurić i Josip Franjo Cvitešić, u juniorskoj kategoriji Matija Tek i Ana Magdalena Fabijanić te u seniorskoj kategoriji Lovro Čorak i Petra Furač. Korina Belokleić nagrađena je za zalaganje i ostvarene rezultate, dok su za treći uzastopni naslov prvakinja Hrvatske u juniorskoj konkurenciji nagrađene su članice ekipe juniorki – Ana Magdalena Fabijanić, Martina Šegavić, Pia Škrtić, Aurora Car, Karla Šibenik i Leda Crnković. Za najuspješnijeg trenera izabran je Kruno Smolčić, a za doprinos klubu nagrađeni su Vinka i Jurica Suhin.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest