Rukometaši Karlovca igraju u nedjelju u Solinu za ostanak na prvom mjestu i povratak u Premijer ligu

HRK Karlovac nakon 18. kola zauzima 1. mjesto na ljestvici 1. HRL – Jug. U nedjelju 9. travnja 2017. godine momčad putuje u Solin gdje ih u 19. kolu dočekuje domaćin RK Solin.

Radi se o važnoj utakmici za oba kluba – Solinjani se bore za opstanak, a Karlovčani koji su na putu povratka u Premijer ligu, nemaju pravo na kiks jer trebaju bodove za ostanak na čelnom mjestu prvenstvene ljestvice.

Trenerica Tatjana Rašić je optimist i očekuje pobjedu:

– Očekuje nas vrlo teška i neizvjesna utakmica. Solin je mlada momčad koja igra izuzetno čvrstu obranu i imaju kvalitetnog vratara. Njihova prednost biti će i domaća publika. Respektiramo ih i svjesni smo da moramo u tu utakmicu ući maksimalno koncentrirani. Ekipa je protekli tjedan dobro radila, nema povreda i za sada su svi igrači na raspolaganju, pa bi u nedjelju trebali istrčati u punom sastavu. Pobjeda nam puno znači, gotovo sigurno, povratak u Premijer ligu i baš zbog tog pritiska moramo biti vrlo mirni, oprezni i biti spremni odigrati svih 60 minuta vrlo disciplinirano. Naravno da sam optimist i da se nadam našoj pobjedi, a istog su raspoloženja i svi moji igrači.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest