Hrvatski golferi na dva natjecanja u Poljskoj, Feitl nastupio za našu jaču momčad u bruto kategoriji

Članovi hrvatske golf reprezentacije su u poljskom Gdanjsku, na 36. ESGA Championship 2017. prvenstvu, golf igrača u kategoriji seniora, zauzeli pretposljednje 20. mjesto. Prva je momčad Velike Britanije, druga Italija a treća Finska.

Za bruto momčad Hrvatske nastupio je i Karlovčanin Želimir Feitl te Giovanni Pellizzer, Željko Vučemil, Ante Čurković, Marinko Škara i Pavle Mrgan.

U neto natjecanju održan je ESGA Senior Cup, hrvatska momčad osvojila je posljednje 23. mjesto. Prva je Portugal, druga Mađarska a treća Slovačka.

Za neto momčad igrali su: Midhad Bobić, Tomislav Grgić, Anton Mikec, Krešimir Lovrenčić, Željko Marić i Željko Gucunski.

– Smatram da je predzadnje mjesto u brutu gdje su nastupili bolji golf igrači solidan uspjeh s obzirom da Britanci u odnosu na našu državu imaju dvostruko više golf terena (2000) nego što Hrvatska ima registriranih golf igrača (1000). Ispred Mađara smo koji su puno više u golfu od nas, i brojem igrača i brojem golf terena, te zato mislim da je naša igra bila solidna bez obzira na pretposljednji plasman. Što se, pak, tiče naše neto momčadi njihov plasman je bio za očekivati – kaže Feitl.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest