U subotu 64. Karlovačka regata – Dolazi 5 najboljih lakih skifista seniora od kojih su 3 sudionika SP-a

Povodom obilježavanja 438. rođendana grada Karlovca, u subotu, 1. srpnja 2017. godine s početkom u 16,00 sati, na rijeci Kupi kod Veslačkog doma na Dubovcu u Karlovcu biti će održana 64. Karlovačka regata.

U sat i pol koliko će regata trajati biti će održano 11 utrka, nastupit će oko 80-ak veslača iz Croatie, Trešnjevke i Mladosti iz Zagreba, Sabljaka iz Ogulina i domaće Korane. Nastupit će 5 najboljih lakih skifista seniora od kojih su 3 sudionika Svjetskog prvenstva U-23 koje će se 17. ovog mjeseca održati u bugarskom Plovdivu. U programu regate biti će održana i memorijalna utrka “Bruno Cetinjanin” u disciplini dvojca na pariće za seniore.

Tradicionalna veslačka regata u organizaciji Veslačkog kluba Korana izrasla je u respektabilan sportski događaj koji je uvršten u jednu od karlovačkih sportskih prepoznatljivost, a s obzirom na dugogodišnju tradiciju regata okuplja velik broj mladih i talentiranih veslačica i veslača veslačkih klubova kontinentalne Hrvatske.

Prije svečane podjele medalja najuspješnijima (u 17,30 sati) biti će kršten i novi čamac – skif kojega je klubu donirala tvrtka LIN trgovina iz Karlovca koja ove godine obilježava 25. obljetnicu rada.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest