Čak četiri člana karlovačkog KBK Tigar u sastavu reprezentacije za Europsko prvenstvo u Skoplju

Izbornici Hrvatske kickboxing reprezentacije odredili su sastav za predstojeće Europsko prvenstvo za kadete i juniore koje se održava od 2. do 8. kolovoza u Skopju. Na popisu reprezentacije uz pooštrene kriterije našlo se čak četiri člana karlovačkog KBK Tigar, dok je trener Zoran Cicvara trener reprezentacije.

Na Europskom prvenstvu u Makedoniji natjecat će se:

Matko Živčić, uzrast juniora , disciplina light contact Valentino Žunac, uzrast juniora, disciplina Point Fighting Lukas Jurašić, uzrast starijih kadeta, disciplina Point fighting Dominik Perošić, uzrast starijih kadeta, disciplina Point fighting

– Na širem popisu reprezentacije bili su još i junior David Furdek u ringovnoj disciplini Low kick, te junior Leonardo Šeketa u disciplini Kick light. Međutim, zbog značajno pooštrenih kriterija, ove godine nisu ušli na konačni popis – kaže trener Zoran Cicvara.

U tijeku je i izbor seniorske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u kickboxingu koje se održava početkom studenog u Budimpešti. Iz “Tigra” se na širem popisu reprezentacije nalazi Lucija Cicvara, dvostruka prvakinja Hrvatske za 2017.  Nakon odrađenih kondicijskih priprema, u tijeku su tehničko – taktičke pripreme, koje se održavaju u najboljem pripremnom kampu u Mađarskoj, u Csongradu.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest