Smjena u Gimnastičkom kampu u Selcu: Prva grupa završava i domaćinima poručuju: ‘Sigurno dolazimo ponovno!

Izuzetno zanimljivo bilo je sinoć na 21. akademiji koju su priredili polaznici gimnastičkog kampa Selce koji se održava u organizaciji GK Sokol iz Karlovca. Sudionici su još uvijek puni dojmova, a evo i njihovih izjava.

Lana Lederer (7) GD Zelena Jama Ljubljana: – Ovdje sam prvi puta i super mi je ova velika dvorana za vježbanje i prekrasna plaža. Nju volim najviše.

Nola Lucarić (8) članica je GK Samobor: – Uživamo ovdje jer je sve jako lijepo samo mi je parter malo tvrd. Plaža mi je super fora.- Iz GK Dubrovnik dolaze nerazdvojne prijateljice 13-godišnjakinje Matea Maslač i Marijana Kriste. U glas kažu: ‘Ovdje smo već peti put i jako nam se sviđa jer imamo priliku naučiti nove elemente. osim toga nije tako vruće kao kod nas, a i gužva je manja.’

Iz GK Dišpet iz Šibenika dolazi Roko Zorić (9): – Ovdje dolazim zbog društva ali i mog tate koji je ovdje trener. Dvorane je velika,a stalno nalazim nove prijatelje.

Iz Rijeke dolazi Dora Franki (9). Mlada Riječanka kaže: – Volim biti ovdje je treniramo 3 puta na dan i svake godine sve više napredujem, a akademija na kraju je izvrsna. Sve mi je ovdje više nego dobro osim što bi voljela da imamo klime u sobama jer je ovih dana zaista vruće.

Mia Marčac (9) iz Duga Rese smatra da je ovdje puno bolje nego na Mrežnici a naročito joj sviđa to što za razliku kod kuće ovdje može trenirati svaki dan, dok je Franu Šančiću (6) jednom od najmlađih polaznika ovdje sve pre predobro jer ima super preču za vježbat, a hrana je bolja nego kod kuće.

I dok se mišljenja polaznika u malom razlikuju svi su jedinstveni da će doći i do godine jer samo je jedno Selce.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest