Karlovac bez Obranovića i Perajice dočekuje Sesvete?

HRK Karlovac u 3. kolu Premijer lige dočekuje u subotu (18 sati) na parketu dvorane kraj Korane novajliju u ligi MRK Sesvete.

– Nama su Sesvete totalna nepoznanica od ekipe – rekla je između ostaloga trenerica Karlovca Tanja Rašić na konferenciji za novinare koja je održano povodom subotnjeg ogleda Karlovca i Sesveta.

– Nismo sigurni da li će nastupiti naša dva najbolja igrača, Obranović i Perajica. Andrej nosi povredu ramena još iz Poreča a Matija se povrijedio na zadnjem treningu pa nije isključeno da ćemo imati problema sa sastavom – kaže Rašić.

Nevjerojatno je da je za prvoligašku trenericu subotnji protivnik potpuna nepoznanica! No, bez obzira na tu činjenicu karlovački rukometaši protiv novajlije u ligi i na domaćem parketu uopće ne bi smjeli razmišljati o možebitnim poteškoćama kojih ima, i biti će ih, već samo o osvajanju bodova. Karlovac sigurno ima dovoljno kvalitetnih igrača da u subotu protiv Sesveta uknjiži dva boda.

Domagoj Smojver koji je također bio na konferenciji za novinare ne sumnja u pobjedu svojih suigrača:

– Dobro ćemo se pripremiti i utakmicu odigrati kvalitetno u obranu i efikasno u napadu te nastojati zabiti što više golova iz kontri i polukontri i na kraju osvojiti bodove – rekao je Smojver.

– Mislim da imamo dovoljno širine da oni koji će igrati mogu utakmicu odraditi na vrhunskom nivou – ispravlja je Rašić.

Najavljeno je da Karlovcu trebaju pristupiti dva igrača. Stari – novi Borna Hadrović koji je već nosio dres karlovačkog kluba i kadetski reprezentativac Filip Begić.

Naravno, igrači, stručno vodstvo i uprava očekuju podršku s tribina, ako ne veću onda barem sličnu kakvu su imali kad su ugostili Dubravu.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest