Na startu nove natjecateljske sezone Županijski rukometni savez dodijelio pehare i medalje najuspješnijim ekipama za prošlu sezonu

U sportskoj dvorani Srednje škole Slunj odigrano je 1. kolo nove natjecateljske sezone (2017./2018.) u Županijskoj rukometnoj ligi za djevojke koju organizira Rukometni savez Karlovačke županije. Kako u natjecanju sudjeluju četiri ekipe na parketu slunjske dvorane u prvom kolu nastupili su ženski klubovi: Karlovac – Ogulin, Drenak (Slunj) – Colapis (Ozalj), Drenak – Karlovac i Colapis – Ogulin. Tu prigodu iskoristio je Županijski rukometni savez da bi i službeno proglasio, dodijelio, pehare i medalje trima najuspješnijim ekipama prvenstva u sezoni 2016./2017.

Prvo mjesto u prošloj sezoni osvojile su igračice Ogulina, drugo Karlovca, treće Ozlja, dok su domaće igračice slunjskog Drenka ovoga puta ostale bez medalja i pehara. No, to ne znači da će tako biti i u novoj sezoni koja je tek započela i gdje su već u 1. kolu prokazane zanimljive igre koja su pokazale da će se za novi naslov žustro i sportski, boriti.

Medalje i pehare mladim rukometašicama dodijelili su dogradonačelnik Grada Slunja Ivan Požega ipredsjednik Rukometnog saveza Karlovačke županije Zdravko Štedul.

– Čestitam svima, a naročito pobjednicama. Veseli me da smo danas u Slunju i ovoj prekrasnoj dvorani te vjerujem da ćemo opet doći. Županijsko prvenstvo za nas iz Saveza koji ga vodimo je izuzetno važno i zbog činjenice da ovime vraćamo ženski rukomet u Karlovačku županiji koji zadnjih godina stagnira, ali i zbog činjenice da ovime propagiramo rukometni sport u našoj županiji – naglasio je između ostaloga Štedul.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest