Karlovačka športska zajednica prikuplja prijedloge za izbor najboljih sportaša, sportašica i klubova za 2017. godinu

Sportska dvorana - sjedište Mladosti d.o.o.

U srijedu, 15. studenoga, održana je redovna sjednica Upravnog odbora Karlovačke športske zajednice (KŠZ) na kojoj je, između ostaloga, donijeta odluka o rokovima za prikupljanje prijedloga za izbor najboljih sportašica i klubova za 2017. godinu.

– Koristim ovu prigodu kako bih i prije službene obavijesti koju će uskoro dobiti sve naše članice, da će se prijedlozi dostavljati na izmijenjenim obrascima te će biti potpuniji i jasniji od prethodnih. Prijedlozi će se dostavljati u razdoblju od 1. do 18. prosinca 2017. godine, a samo proglašenje laureata sporta Karlovca biti će održano 26.siječnja 2018. godine – kaže Marijeta Ćelić, glavni tajnik Karlovačke športske zajednice.

Donijeta je i odluka raspisivanje natječaja za radno mjesto glavnog tajnika KŠZ s obzirom da aktualnoj profesionalnoj djelatnici KŠZ Marijeti Ćelić ističe prvi četverogodišnji mandat. Natječaj će biti raspisani 30. studenoga i biti će otvoren do 11. prosinca 2017. godine.

Upravni odbor KŠZ je na istoj sjednici donio i Odluku o raspisivanju Javnog poziva za podnošenje pisanih programa za izradu i realizaciju Plana sredstava za sufinanciranje programa javnih potreba u sportu Grada Karlovca za 2018. godinu. Poziv će biti će otvoren od 20. studenoga do 22. prosinca 2017. godine.

Pravo prijave imaju svi klubovi koji se u roku prijave te koji zadovoljavaju uvjete prema Uredbi o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge (Pravilniku Grada Karlovca o financiranju programa, projekata i manifestacija koje provode udruge civilnog društva i Zakona o udrugama).

– Želim naglasiti da će se moći kandidirati samo oni klubovi koji su bili ažurni u svojim obvezama i dosad su uredno opravdavali sredstva prema KŠZ za 2016. i 2017. godinu – objašnjava Marijeta Ćelić.

Redovna sjednica Skupštine krovne sportske asocijacije grada Karlovca održati će se 13. prosinca 2017. godine na kojoj će između ostalog biti predložen Financijski plan i program KŠZ-a za 2018. godinu.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest