HRK Karlovac večeras u Kupu igra s Rudarom, u nedjelju igraju Premijer ligu s Dubravom u Zagrebu

Karlovački rukometni premijerligaš u 2. kolu Kupa Hrvatske igra večeras u Školskoj sportskoj dvorani sa Rukometnim klubom Rudar iz Ruda kraj Samobora, članom 1. Hrvatske rukometne lige – Sjever. Utakmica se igra u Školskoj sportskoj dvorani s početkom u 19,30 sati. Karlovčani su isključivi favorit tog susreta i svaki drugi rezultat osim plasmana HRK Karlovac u sljedeće kolu Kupa bio bi iznenađenje.

U nedjelju, 3. prosinca (18 sati) rukometaši Karlovca igraju u Dubravi susret 10. kola Premijer lige a dočekuje ih istoimena domaća momčad. Prije ovoga kola Dubrava je na četvrtom mjestu sa 10, a Karlovac na sedmom mjestu sa 8 bodova.

Mogu li igrači trenerice Tanje Rašić razveseliti svoje navijače i donijeti bodove s ovoga gostovanja? Teško je odgovoriti na to pitanje nakon što su protekle subote poraženi u Rijeci od posljednjeg Zameta koji je protiv Karlovca zabilježio prve domaće bodove. Obično se kaže ‘lopta je okrugla pa je sve moguće‘ pa je tako moguće i da KA-rukometaši donesu bodove iz zagrebačke Dubrave.

U proteklih devet kola Karlovac je četiri puta slavio a pet puta bio poražen. Možebitni poraz u Dubravi zakomplicirao bi im ionako tešku situaciju u kojoj se trenutno nalaze, a i očekivani raspored im nije nimalo sklon – u 11. kolu dočekuju drugoplasirani Poreč a u 12. kolu odlaze na parket u Sesvete.

Slabi rezultati omiljenog karlovačkog kluba zasigurno nisu slučajnost i za to se ne mogu kriviti igrači niti uprava koja u zadnje vrijeme odlično vodi klub. Tko zna, možda kakav pojedinac iz sjene vuče poteze ne razumjevši da su ti potezi krivi. Zato je sada pravi trenutak da uprava povuče prave poteze i na stručnoj strani, jer je to njeno pravo i obveza, a koji bi mogli pomoći podignuti motiv igračima. Na kraju se može dogoditi da će svi drugi biti krivi za neuspjeh, pa i uspješna uprava s kojom, moguće je, ‘manipulira pojedinac iz sjene’.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest