Članice KŠZ dužne su najkasnije do 18. prosinca dostaviti nominacije za sportske nagrade godine

Na osnovu Statuta Karlovačke športske zajednice (KŠZ) te odluke Skupštine o kategorizaciji sportova i sportskih klubova na području grada Karlovca, te Pravilnika o priznanjima i nagradama KŠZ, Upravni odbor KŠZ pokrenuo je proceduru za 55. izbor najuspješnijih sportaša, sportašica, ekipa i sportskih djelatnika za 2017. godinu. Osim najuspješnijih sportašica, sportaša, ekipa te perspektivnih sportaša – mlade nade, dodijeliti će i nagrade zaslužnim sportskim djelatnicima te nagradu sportskom djelatniku za dugogodišnji rad u sportu, kao i uspješnom sportašu/sportašici veteranu.

Sportske udruge, članice KŠZ dužne su najkasnije do 18. prosinca 2017. godine do 14,00 sati u kancelariju KŠZ u Školskoj sportskoj dvorani dostaviti nominacije za spomenute nagrade, ili na e-mail: marina.c@ksz.hr Obrasci se nalaze i na Internet stranici www.ksz.hr

Nominacije za Dugogodišnji rad u sportu (životno djelo) sportskim djelatnicima moraju biti potkrijepljene pismenim obrazloženjem (životopisom) u elektronskom obliku kako bi Povjerenstvo za sportske nagrade utvrdilo prijedlog za nagrade temeljem dostavljenih obrazloženja – kaže glavni tajnik KŠZ Marijeta Ćelić i dodaje – Kako bismo svima olakšali posao unificirali smo sve prijedloge. Napominjem da je jedna nominacija sasvim dovoljna, odnosno da broj nominacija za pojedinu osobu ne znači ništa kod konačnog odlučivanja. Za sva možebitna pitanja ili konzultacije oko ispunjavanja obrazaca svi se mogu obratiti meni osobno u Karlovačku športsku zajednicu, ili na telefon 654 266 ili na mobitel 099 408 57 17.

Klubovi koji su tijekom 2017. godine obilježili 10 i više godina djelovanja kluba (u razmaku od 10 godina) informaciju s podacima također dostavljaju u Karlovačku športsku zajednicu, Rakovac 1, radi dodjele priznanja.

Proglašenje najuspješnijih sportaša, sportašica, sportskih djelatnika i ekipa za 2017. godinu održati će se 26. siječnja 2018. godine u Zorin domu.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest