Prva smjena sudionika gimnastičkog kampa u Selcu oduševljena – već dolaze novi mladi sportaši iz četiri zemlje

Svima su prigodnim riječima obratili predsjednik GK Sokol Karlovac Ivan Janković i direktor Hostela Karlovac u Selcu Marijan Karlić, koji je i službeno otvorio akademiju. Karlić se zahvalio gimnastičarima na primjerenoj organizaciji i doprinosu u razvoju programa u Hostelu. Brojne gimnastičke izvedbe popraćene su pljeskom podrške što je bila velika nagrada mladim sudionicima za njihov sustavan i naporan trening dio kojeg su pokazali svojim nastupima.

Po završetku prvog turnusa svim sudionicima uručene su diplome i prigodni pokloni, a u ime organizatora Ivan Janković zahvalio se sudionicima na dolasku i uputio poziv za ponovni susret iduće godine.

U četvrtak su stigli novi gimnastičari iz Klubova Gimko iz Zagreba, Šiška iz Ljubljane, Dubrava iz Zagreba, Slavonski Brod iz S. Broda i GK Sokol Karlovac. U srijedu su još stigli u izviđanje predstavnici gimnastičara iz Mađarske i Austrije u sklopu projekta Alpe Adria Alians kojem je voditelj za Hrvatsku Ratko Vuković.

Gimnastičari iz Austrije i Mađarske bit će u Selcu do nedjelje 6. kolovoza, a za sve ostale drugi turnus trajat će do 11. kolovoza.

Na kraju ovog kratkog izvješća moramo naglasiti riječi sudionika Kampa koji zahvaljuju i organizatoru iz Karlovca ali i domaćinima – djelatnicima Hostel Karlovac iz Selca predvođenima direktorom Marijanom Karlićem koji su i ove godine bili vrlo uslužni i na visini zadaće te je time cjelokupni dojam dosadašnje realizacije zaslužio čistu peticu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest