19. Čabin memorijal na VK pištolju pripao Iliji Čančareviću i SK Sveučilište iz Zagreba

Strijelac – veteran Ilija Čančarević, član SD Sveučilište iz Zagreba, pobjednik je 19. memorijalnog turnira “Vladimir Šoštarić – Čaba” posvećenog prvom predsjedniku SK Strijelac HVIDR-a. Čančarević je gađajući iz pištolja 15+15 hitaca upucao 280 krugova i samo za krug nadmašio klupskog kolegu Antuna Sudara i, Zlatka Tambulaša iz SK Sveti Mihovil.

Među 30 sudionika od karlovačkih strijelaca najbolji rezultat ostvario je strijelac – veteran Ivan Hrebac s 268 krugova.

U konkurenciji 8 ekipa uvjerljivi pobjednici su članovi SK Sveučilište iz Zagreba sa 827 krugova. Nastupili su Čančalović, Sudar i Željko Anđelić. Sastav SK Las je sa 795 krugova na 2. mjestu. Pucali su Hrvoje Mandić, Robert Koštan i Kristijan Šimurina. Vrsti SK Sveti Mihovil Zlatko Tambulaš, Margareta Franković i Gordan Franković pripalo je 3. mjesto sa samo dva kruga zaostatka za drugoplasiranom ekipom.

Strijelce su ugodno iznenadile nastupima dvije streljačice, Margareta Franković iz SK SV. Mihovil koja je s visokih 269 krugova značajno doprinijela brončanom odličju svoje ekipe i “Bastionova” Kristina Vrbetić.

Nade Karlovčana kao domaćina iznevjerila je ekipa SK Karlovac Ivan Hrebac, Damir Antolić i Boris Ramušćak jer su sa 763 krugova zauzeli 4. mjesto osvojivši “drvenu medalju”. Dalje slijede SK Zvonimirovi strijelci iz Knina, dvije ekipe SK Bastion iz Karlovca i SK Jastreb iz Jastrebarskog.

U ime organizatora Streljačkog saveza Karlovačke županije Marijan Tončić je za nedjelju zakazao natjecanje na VK puški koje će se održati na strelištu Hrvatske vojske na Jamadolu.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest