Reagiranje: Gospodin Mandić unaprijed je najavio i ispričao se što će sa Sjednice otići nešto prije samog kraja

Predsjednik KŠZ g. Želimir Feitl reagirao je na tekst objavljen danas pod naslovom: “Feitlu novi mandat, predsjednik Gradskog vijeća odlaskom bez pozdrava ‘ponizio’ sportaše i najviše tijelo gradskog sporta”.

Reagiranje objavljujemo u cijelosti:

“Poštovani, dostavljam Vam Reagiranje na današnji  članak objavljen na Vašem portalu u kojem je pogrešno interpretiran tijek Sjednice KŠZ-a, te Vas molim da radi točnog informiranja javnosti ovo Reagiranje također objavite na Vašem portalu:

Predsjednik gradskog vijeća Grada Karlovca g. Damir Mandić  prisustvovao je Sjednici Karlovačke športske zajednice  na kojoj su odabrani predsjednik  KŠZ-a, te  Upravni i Nadzorni odbor.

Gospodin Mandić unaprijed je najavio i  ispričao se što će  sa Sjednice  otići nešto prije samog kraja  što ni na koji način nije utjecalo na tijek Sjednice.

Ispred Karlovačke športske zajednice želim zahvaliti g. Mandiću i Gradskom vijeću Grada Karlovca  na kontinuiranoj podršci koju Karlovačka športska zajednica ima od strane g. Mandića osobno kao i od Grada Karlovca, te izraziti žaljenje zbog pogrešne interpretacije tijeka jučerašnje Sjednice.”

Želimir Feitl Predsjednik KŠZ-a

U međuvremenu primili smo i reagiranje gospodina Damira Mandića, predsjednika Gradskog vijeća Grada Karlovca.

“Poštovani, želim Vas izvijestiti da su u danas objavljenom članku na KAportalu na temu Sjednice Karlovačke športske zajednice objavljene netočne informacije, te Vas ovim putem obavještavam da sam iz obiteljskih razloga sa Sjednice otišao nešto prije završetka Sjednice što sam uz ispriku unaprijed najavio vodeći računa da to ničim ne utječe na tijek Sjednice.”

S poštovanjem,

Damir Mandić Predsjednik Gradskog vijeća Grada Karlovca

ODGOVOR NA REAGIRANJE

Bio sam na sjednici Skupštine i nitko od 24 prisutna delegata te stručnog osoblja i novinara nisu čuli da se gospodin Mandić ispričao, niti je to netko od službenih osoba objavio. Prema tome ne znam gdje sam to krivo izvijestio javnost.

Međutim, od tako uvažene osobe bih očekivao da se kratko obratio, pozdravio nazočne, poželio im uspjeh u radi i u sportu, te se ispričao što će zbog drugih obveza ranije morati otići sa skupštine.

Marijan Bakić, autor teksta i urednik KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest