Karlovac do pobjede na krilima Sudarića i sjajnim obranama vratara Karića

Derbi 6. kola 1. Hrvatske rukometne lige – Jug zasluženo je pripao rukometašima Karlovca koji su svladali RK Split sa 28:27 (15:11).

Za Karlovac su nastupili: Radočaj, Špruk 1, Paulić, Frketić 1, K. Capan 6 (5), Rukavina, Milovac, Šnajder, H. Capan 6, Bačić 4, Crnković 1, Mrljak, Sudarić 7, Karić, Smojver 2, Glumac. Trenerica Tatjana Rašić.

Karlovački rukometaši do pobjede su došli, prije svega, sjajnim obranama vratara Denisa Karića i odličnim Tomislavom Sudarićem koji je bio najefikasniji strijelac Karlovca, i što je još važnije pogađao je u pravom trenutku. Tako je, na primjer, sa dva efektna gola (27:25, 28:25) iz kontre u posljednjih 30 sekundi utakmice uništio posljednju nadu Splićana da bi iz Karlovca možda mogli otići barem s bodom.

Inače, Karlovac je povremene imao prednost od 4-5 golova. U prvom poluvremenu igrali su dosta dobro u obrani za što im je poticaj dao i vratar Karić koji je branio odlično. Na drugoj strani odličan je bio i vratar Splita Ivica Šimić. Pred sam kraj utakmice domaćim je igračima ponestalo iskustva tako da je gotovo sigurna pobjeda gotovo bila prokockana. Na sreću Karlovca i sjajne publike koja je zdušno bodrila svoju momčad, Karlovac je na kraju zasluženo uknjižio bodove.

U sljedećem, 7. kolu Karlovac gostuje u Rijeci kod Kozale.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest