Lucija Cicvara svladala izravne konkurentice za Europsko prvenstvo

U Zagorju ob Savi (Slovenija) održan je međunarodni turnir Slovenia Open u kickboxingu na kojem su nastupili i članovi Kickboxing kluba Tigar iz Karlovca.

Prva mjesta i zlatne medalje osvojili su osvojili su u seniorkama, disciplini kick light -55 kg, Lucija Cicvara s 3 pobjede i stariji kadet Lukas Jurašić, u disciplini point fighting -57 kg, također s 3 pobjede.

– Vrlo važno je za istaći da je Lucija Cicvara u Sloveniji pobijedila dvije izravne protivnice iz svoje kategorije koje će nastupiti na Europskom prvenstvu krajem ovog mjeseca – objašnjava njen nastup trener i otac Zoran Cicvara.

Srebrne medalje osvojili su Evita Lara Brkić, u kategoriji point fighting +65 kg, te kadet Leonardo Mikuljan, u kategoriji light contact +69 kg. Brončane medalje su osvojili senior Leonardo Šeketa, u disciplini kick light -63 kg i kadet David Furdek, u disciplini light contact -47 kg. Oboje su ispali su u kvalifikacijskim borbama.

Sljedeći vikend “Tigrovi” nastupaju u Kutini na međunarodnom turniru, a zatim Lucija Cicvara odlazi na seniorsko Europsko prvenstvo koje se održava u Grčkoj.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest