Nezaustavljive! Karlovačke odbojkašice u derbiju 1.B lige “pregazile” Dinamo na gostovanju

Trener karlovačkih odbojkašica Goran Zec prije sezone isticao je zagrebački Dinamo kao jedan od favorita za prvo mjesto u ovogodišnjem izdanju 1.B lige. Do prošlog kola to je apsolutno i stajalo, imale su Zagrepčanke maksimalan učinak, a ni poraz u ogledu protiv Olimpika II nije previše začudio, jer riječ je o drugoj postavi prvoligaške ekipe koja na jačim utakmicama koristi i djevojke s prvoligaškim iskustvom.

Današnji derbi šestog kola, pak, igračice Dinama neće pamtiti po dobrom, a zaslužne za to su upravo Karlovčanke, koje su u Zagrebu odigrale jednu od svojih najboljih utakmica u posljednjih nekoliko godina i doslovno “pregazile” nemoćne Zagrepčanke. Ne samo da su odbojkašice Karlovca slavile sa 3:0, nego su samo u drugom setu dopustile domaćim igračicama koliko-toliko dostojan poraz (17:25), dok su ih u prvom (12:25) i trećem (10:25!) setu praktički “pomele” s parketa.

Ovom pobjedom karlovačke odbojkašice barem nakratko su zasjele i na prvo mjesto 1.B lige, a mogle bi tu i ostati. Nakon što se odigraju preostale utakmice bit će minimalno druge, a ostat će i prve ukoliko igračice Kitro Varaždina ne pobjede na gostovanju u Velikoj Gorici, u susretu koji je na rasporedu kasnije večeras.

U sljedećem kolu, pak, Karlovčanke bi trebale imati čisti “zicer” na svom parketu – dočekuju posljednjeplasiranu ekipu Neba iz Zaprešića, koja dosad nije osvojila niti jedan jedini set. Ipak, često su baš takve utakmice posebno opasne i bit će to još jedan dobar test za mladu karlovačku ekipu – ovog puta motivacije u susretima u kojima se unaprijed očekuje glatka pobjeda.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest