Božićni turnir Streljačkog kluba Karlovac – pobjednici Jasmina Svilić, Siniša Kotur i Ivan Hrebac

Natjecateljsku atmosferu podgrijala su i ekipna natjecanja. Izdvajamo SK Karlovac u seniorskoj konkurenciji gdje su Siniša Kotur, Davor Trbušić i Miško Kokalović s 552 upucana za 10 krugova nadmašili sastav SK Kupa za koji su pucali Nikola Grčić, Tihomir Trgovčić i Ivan Požega. Da ih se spomene zaslužili su i strijelci SK HVIDR-a za koje je najviše krugova upucao dr. Marijan Bukovčan. Na serijskoj zračnoj puški istakao se i sastav novog streljačkog kluba, SK Novi centar, koji je u veteranskoj konkurenciji slavio s 542 krugova u kojem je najuspješniji strijelac bio Milan Belobaba.

Strelkinje su sudjelovale sa solidnim rezultatima

. U nadmetanju žena pobjednica je u disciplini serijska zraćna puška Jasmina Svilić sa 180 upucanih krugova koja se sve više nameće kao jedna od nezaobilaznih uspješnica SK Karlovac i sa svoja dva sina, također vodećih strijelaca. Osim Jasmine Svilić istakla se i Davorka Pernar Savić te Laura Fot kao i članica novog SK Novi Centar Aleksandra Petrović.

Na kraju provjerena uzrečica “na mladima svijet ostaje” – streljaštvo ostaje zahvaljujući mladim snagama. Uz zasluge novog trenera najuspješniji s vidno dobrim rezultatima na puški bili su Tvrtko Vrcić, Dino Plavetić i Leon Durmić.

Mora se reći da je blagdanskoj atmosferi uvelike doprinio predsjednik Streljačkog saveza Karlovačke Županije Pavao Miljavac koji je podijelio nagrade najuspješnijima i na kraju počastio sve nazočne pečenim odojkom.  Svi sudionici skupa nagrađeni su prigodnim darovima sponzora (kalendarom i kemijskom olovkom) skromno, ali skromnim i marljivim strijelcima dragom priznanju.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest