Veslač Korane Dominik Šutalo dobio rektorovu nagradu za medalje osvojene na Europskim sveučilišnim igrama

Veslač karlovačke Korane i reprezentativac Hrvatske Dominik Šutalo (student treće godine PMF-a u Zagrebu) primio je u srijedu, 22. prosinca, na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu posebnu rektorovu nagradu za osvojene medalje na Europskim sveučilišnim igrama koje su ove godine održane u Zagrebu i Rijeci. Podsjetimo da je Šutalo na tim igrama osvojio dvije medalje – u skifu za lake seniore (srebrna medalja) i u četverac skulu za lake seniore (zlatna medalja). Dvostruki je prvak međunarodnih regata, četvercu na pariće i u skifu, (ESI i Jumbo regata) te 12. na Svjetskom seniorskom prvenstvu (U23) Europe.

Isto tako, u dvojcu na pariće Dominik Šutalo i Juraj Rudar Koranini su aduti i za naslov najbolje karlovačke momčadi za ovu godinu. Oni su osvojili 1. mjesto na PH u dvojcu na pariće za lake seniore i 2. mjesto na vrlo jakom međunarodnoj regati u Mariboru.

Šutalo je izvjestan kandidat HVS-a i za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju. Koranin veslač se postignutim rezultatima u 2016. svrstao među najozbiljnije kandidate za najboljeg sportaša grada za 2016. godinu, anketi koju sprovodi Karlovačka športska zajednica (KŠZ).

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest