Dugoreška stolnotenisačica Leeloo Vukelja osvojila brončanu medalju u Italiji na Trans Alpine Trofeju

U talijanskom olimpijskom centru u Lignanu kod Venecije, u organizaciji Talijanskog stolnoteniskog saveza, održan je turnir Trans Alpine Table Tenis Trophy, na kojem je nastupilo nekoliko stotina mladih stolnotenisača i stolnotenisačica iz osam europskih država: Italije, Engleske, Slovenije, Švicarske, Austrije, Španjolske, Francuske i Hrvatske, a među njima i četvero članova STK Aquaestil – Zvonimir Kramarić, Leni Milčić, Leeloo Han Vukelja i Dina Zoretić a Hrvatsku je još predstavljala i članica STK Dugo Selo Mara Markovinović.

U ekipnoj konkurenciji (ekipu su činili jedan dječak i jedna djevojčica) do četvrtfinala finala došli su Leeloo Vukelja sa Slovencem Lukom Jokićem i Zvonimir Kramarić sa Marom Markovinović, dok su Leni Kramarić i Dina Zoretić stigli do šesnaestine finala.

U pojedinačnoj konkurenciji najdalje je stigla Leeloo Han Vukelja plasiravši se u polufinale turnira. Nakon tri pobjede u skupini, Leeloo je u osmini finala s 3/1 savladala Lauru Albu Pinna koja je nastupala za pokrajinsku reprezentaciju Lombardije, u četvrtfinalu je s 3/0 bila je bolja od Lodovice Motta iz ekipe Lazzia, dok je u polufinalu s 3/0 poražena od Cecilie Minurri iz reprezentacije pokrajine Puglia. Mara Markovinović stigla je do četvrtfinala, Zvonimir Kramarić do osmine finala, dok su Dina Zoretić i Leni Milčić nastup okončali u šesnaestini finala.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest