Ogulinac Dorian Salopek novi je dvoranski prvak Hrvatske u tenisu za dječake do 14 godina

U teniskoj dvorani Ogulin održano je dvoransko prvenstvo Hrvatske za dječake do 14 godina, a nastupila su 32 najbolja 14-godišnjaka Hrvatske. Prvak Hrvatske je Ogulinac Dorian Salopek. Novogradiščani teniski par, Fran Rakonić i Antonio Voljevac, novi su prvaci Hrvatske u parovima.

U finalu su se našli prvi nositelji, Dorian Salopek (TK Ogulin) i Fran Rakonić (TK Nova Gradiška). Iako je Ogulinac Salopek odlično počeo i poveo u 1. setu 4:1, Rakonić je uspio preokrenuti rezultat i dobiti prvi set sa 7:6. U 2. setu Rakonić je odlično započeo i poveo s 2:0, no onda je Salopek zaigrao fantastično i dobio čak 12 od posljednjih 13 gemova. Na kraju je slavio naslov dvoranskog prvaka Hrvatske pobijedivši sa 6:7, 6:2, 6:1.

U polufinalu su igrali još Duje Markovina (Vulpes), koji je izgubio od Salopeka sa 7:6, 6:2, i Antonio Voljevac (Ponikve), koji je poražen od Rakonića sa 7:6, 6:3.

U finalu parova, Fran Rakonić i Antonio Voljevac (TK Nova Gradiška) pobijedili su Doriana Salopeka i Kristijana Kolića (TK Ogulin) sa 6:1, 7:6. Treće mjesto podijelili su Luka Neralić i Anton Stipetić (TK Ogulin) i Emanuel Ivkić (Opatija) i Duje Markovina (Vulpes).

Prvenstvo je otvorio gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović, a otvorenju su bili nazočni saborski zastupnik Tomislav Lipošćak, predsjednik Športske zajednice Grada Ogulina Željko Tonković i vodstvo Teniskog kluba Ogulin.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest