Rukometaši trenerice Tanje Rašić izgubili 15 razlike od lidera lige u Trogiru

Kao što se moglo i pretpostaviti rukometaši Karlovca poraženi su u Trogiru od prvoplasirane istoimene domače momčadi 35:20 (16:13). Bio je to susret 14. kola 1. Hrvatske rukometne lige južne skupine.

Za Karlovac su igrali: Čakarić 6, Capan 2 (1), Begić 2, Janjanin, Bosiljevac, Frketić 2, Makarun, Jurčević, Bačić 5, Hrvojević, Mrljak 1, Magdić, Cindrić, Čavlović 2, Domjančić, Glumac. Trenerica Tatjana Rašić.

Možda su karlovački rukometaši mogli proći i s podnošljivim porazom da su bili precizniji sa crte od 7 metara. Od 5 sedmeraca iskoristili su samo jedan. U prvom dijelu susreta još su nekako držali priključak s vodstvom domaće momčadi, ali su zato potpuno podbacili u drugom dijelu utakmice. Poraz od 15 golova razlike je ipak malo previše bez obzira što su igrali s liderom prvenstva.

Ako je ovaj poraz bio očekivan, onda susret sljedećeg 15. kola 1. Hrvatske rukometne lige – Jug kad Karlovac u dvorani na Rakovcu dočekuje trećeplasirani Buzet isto bi tako trebao biti očekivan – ali samo kao pobjeda domaćina.

Inače, neće biti dobro  …

KAŠonline

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest