Od četiri utakmice mlade karlovačke rukometašice ostvarile tri pobjede i jedan neriješen rezultat

1. HRVATSKA MLAĐE KADETSKA RUKOMETNA LIGA

U 9. krugu u 1. HMKRL za mlađe kadetkinje (2004. i 2005. godište) u Labinu je RKŠR Karlovac igrala s domaćim ŽRK Rudar i ŽRK Rovinjom.

RKŠR Karlovac – ŽRK Rudar Labin 16:16 (9:7) U prvoj utakmici mlađe kadetkinje iz Karlovca bolje su otvorile utakmicu, nametnule se igrom i zasluženo vodile veći dio utakmice. Dosta tehničkih grešaka u završnom dijelu utakmice odlučilo je susret. Izjednačujući gol postigle su domaće igračice u zadnjim sekundama susreta. Posebno se istaknula dobrom Lucija Krznarić sa 7 postignutih pogodaka. Od ostalih igračica solidno su odigrale Helena Devčić (3) i Ema Čović (5).

RKŠR Karlovac – ŽRK Rovinj 23:7 (14:2) U drugoj utakmici mlađe kadetkinje RKŠRK trenera Danijela Grbačića oslobodile su početne treme te zasluženo i uvjerljivo nadigrale ekipu iz Rovinja. Istakle su se: Ema Čović (3), Lucija Krznarić (4), Malika Ajdinović (4),Franca Rajčić (3),Tea Benić (2),Hana Skočibušić (3) i Marija Ištvanić (2)

ŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA ZA DJEVOJČICA B

U 4. krugu natjecanje u Županijskoj rukometnoj ligi za djevojčice B (2008. i 2009. godište) RKŠR Karlovac igrala je u Ogulinu sa ŽRK Ogulinom i ŽRK Colapisom iz Ozalja.

RKŠR Karlovac –ŽRK Ogulin 29:19 (13:9) U prvoj utakmici karlovačke rukometašice zasluženo su pobijedile vršnjakinje ŽRK Ogulina. Dobra igra u obrani i motivirane igračice, doprinijeli su pobjedi RKŠRK.

– U drugom poluvremenu priliku da zaigraju dobile su i igračice koje manje igraju – rekao je trener Ivica Ljubić.

Posebno se dobrom igrom i efikasnošću istakla Klaudija Matošević sa 10 postignutih pogodaka, a od ostalih su se istakle: Sara Dolinar (5), Vita Tarabić (5), Patricija Rajčić (6). Veliki doprinos pobjedi doprinijele su golmanice.

RKŠR Karlovac –ŽRK Colapis Ozalj 32:15 (18:8) U drugoj utakmici opet zaslužena pobjeda Karlovčanki. Dobro su odigrale Klaudija Matošević sa 7 postignutih pogodaka te Sara Dolinar (5), Vita Tarabić (4), Patricija Rajčić (5), Ema Prpić (4), Gabrijela Jurčević (2) i Lara Tuškan (4). Veliki doprinos pobjedi doprinijele su i golmanice.

KAŠonline

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest