STRELJAŠTVO

Na 23. Memorijalnom turniru Vladimir Šoštarić – Čaba najbolji strijelci Policajca i Karlovca

Na streljani u Jamadolu održan je 23. Memorijalni turnir “Vladimir Šoštarić – Čaba”. U disciplini 25m VK pištolj-revolver 15+15 odaziv strijelaca je zaista bio sjajan – nastupilo su ukupno 62 strijelca u 17 ekipa, a najuspješniji su bili strijelci karlovačkog Policajca, kojima je to ujedno bio i odličan trening za predstojeće prvenstvo države na kojem imaju visoke ambicije. “Upucali” su ukupno 809 krugova, a ekipu su činili Romano Milovac, Slavko Matanić i Matija Cindrić. U ekipnoj konkurenciji od ostalih lokalnih ekipa SK Karlovac bio je sedmi, Duga Resa osma, ekipa 110. brigade deseta, a uspješan domaćin i organizator KPS Bastion nastupio je s četiri ekipe koje su zauzele 11., 12., 14. i 15. mjesto.

U pojedinačnoj konkurenciji pobijedio je Vilim Ivas iz SK Vodice, ispred klupskog kolege Ante Šuše, dok je treće mjesto pripalo Romanu Milovcu iz karlovačkog Policajca. U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Margareta Franković iz SK Sveti Mihovil Lučko.

Odaziv u disciplini 100m VK puškom PAP 7,62mm 20+10 hitaca bio je nešto slabiji – u zajedničkoj konkurenciji pucalo je 11 strijelaca i strijelkinja iz pet ekipa. Premoćni su bili članovi SK Karlovca, koji su uvjerljivo osvojili prvo mjesto u ekipnoj konkurenciji, kao i sva tri postolja u pojedinačnoj – najbolji je bio Siniša Kotur, drugi Miško Kokalović, a treći Ivan Hrebac. Jedina žena u konkurenciji, također Karlovčanka Jasmina Svilić, zauzela je ukupno solidno sedmo mjesto. 

FOTO: KPS Bastion

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest