"BOD U GOSTIMA"

Karlovačke odbojkašice poražene u Sinju 3:2 – gostujući bod je vrijedan, ali s pravom su ljute na suca!

Odbojkašice Karlovca u susretu 13. kola Prve lige poražene su u Sinju sa 3:2 u susretu o kojem će vjerojatno još neko vrijeme razmišljati, iako bi ga bilo najbolje izbaciti iz glava što prije.

Kada bi se gledao veći dio susreta, rezultat je zapravo najrealniji, s tim da su Sinjanke mogle i do “čiste” pobjede. Naime, bile su znatno bolje u prvom i trećem setu, a u drugom setu punom preokreta i oscilacija kod obje ekipe, imale su 24:22, da bi Karlovčanke u ponajboljim svojim trenucima večeras okrenule na 24:26. 

Nakon vodstva Sinjanki 2:1 odbojkašice Karlovca odlično su odigrale četvrti set i došle do izjednačenja na 2:2, a u petom setu činilo se da će domaće mirno doći do pobjede, jer vodile su od početka s nekoliko poena razlike. No, kod 12:8 stisle su Karlovčanke i smanjile na 12:11, a tada se dogodio nevjerojatan trenutak u kojem je čistu loptu naših djevojaka, koju je linijski sudac ispravno i pokazao kao dobru, glavni sudac iz nepoznatog razloga presudio kao aut! Umjesto 12:12 – 13:11 za Sinjanke, uskoro i 14:11, uspjele su naše odbojkašice osvojiti dva uzastopna poena, ali domaće su ipak sa 15:13 zaključile susret.

Da ogorčenje u karlovačkom klubu nije bezrazložno možete vidjeti ovdje:

Na ljestvici Karlovčanke i dalje drže prvo mjesto, a prvim pratiteljicama zasad bježe golemih 10 bodova, no ta bi se razlika mogla i smanjiti jer Veli Vrh večeras igra protiv Mladosti II i dobio je prvi set pa bi u najnepovoljnijem raspletu za Karlovčanke mogao stići na zaostatak od sedam bodova.

U sljedećem kolu karlovačke odbojkašice napokon bi trebale imati lakši posao, na svom parketu dočekuju posljednjeplasiranu Drenovu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest