DOBRI REZULTATI

Četiri zlatna odličja karlovačkim borcima na jakom taekwondo turniru u Sarajevu – po dva za Banija Pandas i Pranu

Sa ukupno šest odličja, od čega četiri zlatna, vraćaju se karlovački taekwondo borci s jakog međunarodnog taekwondo turnira E1 kategorije Bosnia and Herzegovina Open, održanog u Sarajevu.

Po tri odličja zaslužili su borci Banije Pandas i Prane, a za nijansu bolji je rezultat Banija Pandasa, jer su oba zlata ostvarili u istoj kategoriji – juniorskoj, gdje su prva mjesta osvojili Sara Pejnović (do 49kg) sa dvije pobjede i Lucio Matuzić (do 63kg) sa tri pobjede, čime je ovaj karlovački klub osvojio i treće mjesto u ukupnom poretku juniorki i juniora. Treće odličje Banijancima donijela je Lucija Hrebac kod seniorki do 67 kg, ali bez pobjede – naime, ona se izravno plasirala u finale, u kojem je poražena te tako osvojil srebro.

Juniorsko zlato ima i Prana, zaslužan je za to brončani sa Svjetskog juniorskog prvenstva Oscar Kovačić, koji nije imao puno posla u Sarajevu, samo finalnu borbu protiv predstavnika Rumunjske, koju je riješio pobjedom. Zlatno odličje Prani je donijela i kadetkinja Lara Tuškan s tri pobjede. 

Treće odličje za TKD Prana donijela je juniorka Matea Magdić – broncu u kategoriji do 63 kg, s jednom pobjedom.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest