SPORT

NK Ilovac organizirao treći turnir za "Miniće", najmanje nogometaše uzrasta 6 godina i mlađe

NK Ilovac organizirao treći turnir za

NK Ilovac organizirao je treći po redu pozivni turnir u kategoriji "Minića" (djeca predškolske dobi rođena 2013. godine i mlađa). Jedini je ovo turnir koji se održava u Karlovačkoj županiji u potpunosti prilagođen djeci predškolske dobi, obzirom da je prioritet cjelokupnog turnira učenje osnovnih nogometnih pravila te druženje i zabava djece kroz nogometnu igru. Tako se na ovom turniru rezultati i strijelci nisu bilježili te plasman ekipa nije evidentiran, a svi mališani (njih cca šezdesetak) koji su sudjelovali za svoj su trud nagrađeni zasluženim medaljama. Osnovni cilj turnira je privlačenje djece u nogomet i sport općenito te stvaranje navika aktivnog bavljenja sportom već od malih nogu, obzirom da su u današnje vrijeme djeca sklonija sjedilačkom načinu života.

Turnir se odigrao u dvorani sportskog centra ARENA, a osim mališana NK Ilovac sudjelovali su Karlovac 1919, Jaska te Mladost Klinča Sela.

Medalje mališanima za nastup na turniru dodijelio je instruktor nogometa Nogometnog saveza Karlovačke županije Miro Pribanić te poželio da se ovakvih turnira održava više i u budućnosti istaknuvši važnost stručnog rada sa djecomi mladeži.

Napomenimo i da su upisi u školu nogometa NK Ilovac otvoreni tijekom cijele godine, a sve detalje u upisima i terminima treninga svi zainteresirani mogu dobiti kod voditelja škole nogometa na 095 197 4409 ili na e-mail adresu [email protected]

KAŠonline

Izdvojeno


Reci što misliš!