SPORT

Kuglačice Karlovca porazom 7:1 u Splitu i definitivno napuštaju prvoligaško društvo

Kuglačice Karlovca porazom 7:1 u Splitu i definitivno napuštaju
prvoligaško društvo

Karlovačke kuglačice dugo su sanjale prvoligaško društvo, ove sezone napokon su ga i dosanjale, no u njemu su se zadržale samo jedno ljeto. Bilo je to, budimo realni, jasno već neko vrijeme, a nakon 16. kola Prve hrvatske kuglačke lige i poraza 7:1 u Splitu postalo je i matematički sigurno.

Optimisti bi rekli - ipak je napravljen pomak. U prvom prvoligaškom izletu, sada već pred dvadesetak godina, Karlovčanke su završile uvjerljivo posljednje, sada će, vrlo vjerojatno, ipak sezonu okončati na pretposljednjoj poziciji ispred Đakovčanki, sljedeći puta na redu je valjda i ostanak u prvoligaškom društvu, samo se nadamo da nećemo čekati novih 20-ak godina da ih u njemu vidimo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se tiče susreta u Splitu, na tamošnjoj šestostaznoj kuglani Karlovčanke su se dobro držale prva tri para - Martina Čoko je svladala Prpić, Ivona Škalamera za samo tri čunja izgubila od Gašparović, a Danijela Šagovac ipak nešto uvjerljivije od Vidan. Susret je, ipak, bio sasvim otvoren, no u preostala tri para Splićanke su bile uvjerljive - Torović je svladala Katarinu Čurilović, Dragičević Lidiju Kos, a Kragić Nikolinu Čoko.

U sljedećem, pretposljednjem, kolu, karlovačke kuglačice dočekuju ekipu Osijeka 97 i mogle bi to biti suparnice po mjeri da se Karlovčanke od domaće publike oproste pobjedom i potvrde, barem, izbjegavanje "fenjera".

KAŠonline

 

Izdvojeno


Reci što misliš!