SPORT

Karlovački šahisti na otvaranju 3. A lige poraženi od ŠK Ban Jelačić, prvi put nastupila djevojka i remizirala

Karlovački šahisti na otvaranju 3. A lige poraženi od ŠK Ban
Jelačić, prvi put nastupila djevojka i remizirala

Karlovački šahovski klub debitirao je u trećeligaškom natjecanju porazom od ŠK Ban Jelačić iz Zaprešića 1,5:4,5. Jedinu pobjedu za karlovačke šahiste ostvario je Matija Žibrat, a posebno je zanimljivo da je remizirala Tamara Ljikar, po prvi puta u povijesti djevojka u prvoj postavi Karlovačkog šahovskog kluba. Poraze su upisali Bedić, Smrečki, Jusufi i Conjar.

Nakon što su u vrlo kratkom roku, spasivši klub koji je bio na samom rubu gašenja, karlovački šahisti iz pete lige došli do treće, ove sezone glavna je ambicija - zadržati taj status. U sljedećem kolu KŠK gostuje u Zagrebu kod ekipe Končara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Spomenimo i da je mladi šahist Leon Paladinić ostvario još jedan dobar rezultat na redovnim mjesečnim turnirima za mlađe kategorije u Rijeci. On je, nakon dvije pobjede, na trećem turniru ostvario vrlo dobro treće mjesto u konkurenciji 19 igrača na B turniru sa 5 osvojenih bodova. Na A turniru, u konkurenciji 9 igrača, nastupili su Luka Sertić koji je zauzeo šesto te Perun Vinski, koji se plasirao na sedmo mjesto.

KAŠonline

Izdvojeno


Reci što misliš!