SPORT

Dejan Gačić napušta funkciju trenera? Igor Perak kandidat za novog profesionalnog trenera tenisa u Teniskom klubu Karlovac?

Dejan Gačić napušta funkciju trenera? Igor Perak kandidat za novog
profesionalnog trenera tenisa u Teniskom klubu Karlovac?

Nakon što je 20 godina proveo na funkciji profesionalnog trenera tenisa u Teniskom klubu Karlovac Dejan Gačić moguće je da već od 1. travnja odlazi s te funkcije. Ovo nije prvoaprilska šala već informacija koju smo dobili iz kluba u Vrbanićevom perivoju.

Zvali smo Gačića ali nam se on nije odazvao na poziv pa smo za informaciju zapitali Božidara Brajkovića koji nam je rekao da bi i on trebao napustiti funkciju profesionalnog tajnika karlovačkog teniskog kluba ali da Upravni odbor o tome još nije donio odluku. Rekao je kako namjerava za nekoliko mjeseci otići u prijevremenu mirovinu a sportsku karijeru nastavio bi u golfu gdje je godinama uspješan kao igrač GK 4 rijeke. Na funkciji profesionalnog tajnika kojega je plaćao klub bio je 14 godina, a profesionalni trener tenisa bio je tri godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ova odluka je na tragu je intervjua za KAŠonline što nam ga je prije otprilike mjesec i pol dana dao novi predsjednik Tomislav Poljak. „Kako nakon ostavke dugogodišnjeg predsjednika Gorana Mraka nismo imali dovoljno vremena za potpuno skeniranje situacije, teško je reći u kakvom je stanju klub. Na to ćemo pitanje točan odgovor moći ponuditi kroz otprilike mjesec dana. Jasno je da je potrebno raditi na omasovljenju članstva, pogotovo u području škole tenisa, ali i vratiti ljude koji su, bilo kao aktivni tenisači, bilo kao prijatelji kluba“, kazao je tada Poljak.

Očito da je skeniranje kluba završeno a također saznajemo da bi novi profesionalni trener mogao biti bivši klupski tenisač Igor Perak (rođen 1987). Trenutno je zaposlen kao trener tenisa u Austriji. Kao trener radio je u Tripoliju (Libanon) i u TK iTeam. Radio je i s djecom svih dobnih skupina, nacionalnim igračima juniora kao i amaterima. U Salzburgu je 2015. i 2016. radio s tri ruska dječaka. Bio je sparing partner Devalda i Čorića i partner Adrijane Lekaj, jedne od ponajboljih karlovačkih tenisačica. Igrao je 1. Hrvatsku ligu za TK Karlovac i ligu u Njemačkoj. Iz uspješne igračke karijere 2014. bio je državni seniorski prvak u parovima u partnerstvu s Tomislavom Poljakom.

Končanu odluku o imenovanju Peraka za trenera donijet će Upravni odbor kluba u dogovoru s Karlovačkom sportskom zajednicom s obzirom da je funkcija profesionalnog sportskog učitelja financirana iz proračuna Grada preko KŠZ.

KAŠonline

Izdvojeno


Reci što misliš!