SPORT

KORONAVIRUS: Rukometašice i rukometaši do daljnjeg neće nastupiti, veslači otkazali godišnju skupštinu

KORONAVIRUS: Rukometašice i rukometaši do daljnjeg neće nastupiti,
veslači otkazali godišnju skupštinu

Sukladno aktualnoj epidemiološkoj situaciji u Republici Hrvatskoj i proglašenoj pandemiji, bolesti korona virus (COVID 19) od strane Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), a u interesu zaštite sportaša i navijača, Hrvatski rukometni savez (HRS) po preporuci Središnjeg državnog ureda (SDUŠ) i Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) do 1. travnja 2020. godine obustavlja sva natjecanja , u svim kategorijama u nacionalnim ligama, kao i u svim natjecanjima u kojima bi hrvatski klubovi ili nacionalne reprezentacije bili domaćini. Prema tom naputku HRK Karlovac neće otputovati u Crikvenicu na utakmicu 15. kola 1. Hrvatske rukometne lige Jug, a rukometašice RK Škola rukometa Karlovac neće otputovati u Labin na susret 17. kola 2. Hrvatske rukometne lige Zapad.

„Do jučer smo normalno trenirali. Za dalje ne znamo ništa, jer postoji varijanta da se od ponedjeljka zatvaraju i dvorane. Čekamo informacije od KŠZ-a i tvrtke Mladost“, rekli su nam trenerica rukometaša Tanja Rašić i rukometašica Dražen Keča.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Saznajemo da od ponedjeljka i Školska sportska dvorana (ŠSD) na 14 dana zatvara vrata za nastavu tjelesnog odgoja i treninge i rukometašica, rukometaša te košarkašica i košarkaša.

- Mi bi mogli nastaviti raditi na otvorenom ali još za sada nište ne mogu reći, čekamo odluku nadležnih službi – kaže trener Dražen Keča.

Iz Veslačkog kluba Korana su nam javili da se redovna skupština kluba koja je zakazana za nedjelju, 15. ožujka u OŠ Dubovac otkazuje do daljnjega. Svi ostali klubovi također će postupiti po naputku SDUŠ-a i HOO-a.

KAŠonline

Izdvojeno


Reci što misliš!