SPORT

SPORTAŠI JOŠ NA ČEKANJU

Bejzbolaši počeli s treninzima, brojni drugi klubovi poslali zamolbe ali još čekaju odgovor

Bejzbolaši počeli s treninzima, brojni drugi klubovi poslali zamolbe ali još čekaju odgovor

U skladu s odlukom o popuštanju mjera zaštite zbog pandemije koronavirusa, od danas su s treninzima mogli započeti pojedinačni sportaši I. i II. kategorije prema Hrvatskom olimpijskom odboru te seniorske prvoligaške momčadi.

U Karlovcu su s treninzima započeli samo bejzbolaši Olimpije, višestruki prvaci države i osvajači Hrvatskog kupa, kao i redoviti predstavnici Hrvatske u europskim klupskim natjecanjima. Pridržavajući se svih propisanih mjera, karlovački bejzbolaši napokon su dobili prigodu malo osjetiti tereni, palice, loptice... a svi redom nadaju se kako će ovog ljeta ipak biti i natjecanja. 

Prvoligaški status u gradu na četiri rijeke imaju i kuglačice Karlovca te tenisači Karlovca. S kuglačicama je, međutim, problem što treniraju na kuglani Doma OSRH Zrinski koji je u vlasništvu Ministarstva obrane RH pa prvo valja pričekati njihovu dozvolu za korištenje objekta, dok je tenisko prvenstvo specifičnog karaktera i ne postoje ekipe kao cjeline pa nije posve jasno kako će se tretirati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dakako, i mnogi drugi se nadaju da bi mogli dobiti dozvole za trening. KŠZ je tako uputio zamolbu županijskom stožeru da s treninzima počnu HRK Karlovac, NK Karlovac 1919, ŽOK Karlovac, AK Karlovac, GK Sokol, VK Korana, MK Karlovac, SK Karlovac i KK Karlovac 1969. Jedini koji su se izjasnili da nemaju plan početi s treninzima su košarkaši Šanca, jer je HKS donio odluku da se prvenstva poništavaju, a kako sljedeće počinje tek u listopadu trenažni proces trenutačno nije neophodan.

Izdvojeno


Reci što misliš!