SPORT

SPORTSKE IGRE MLADIH

Nastavak sezone Plazma Sportskih igara mladih 25. svibnja, podršku uputile svjetske sportske zvijezde

Nastavak sezone Plazma Sportskih igara mladih 25. svibnja, podršku uputile svjetske sportske zvijezde

Nastavak najveće amaterske sportske manifestacije u Europi očekuje se 25. svibnja, a sve aktivnosti provodit će se u skladu s uputama Stožera civilne zaštite RH.

Podršku nastavku sezone uputili su mnogobrojni ambasadori i prijatelji Igara: proslavljeni svjetski nogometaš Luis Figo, Darijo Srna, Slaven Bilić i najdugovječniji ambasador Igara Predrag Mijatović. 

- Dragi moji prijatelji iz Sportskih igara mladih iz Srbije, Bosne i Hrvatske, vjerujem da ste nestrpljivi za povratak na sportske terene, pa tako i ja. Jedva čekam i radujem se nastavku Igara uskoro. Navijam za sve vas - više od 200.000 sudionika svake godine. Do tad, ostanite kod kuće i budite zdravo - istaknuo je Luis Figo u svojoj poruci iz Madrida.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podršku  iz Slovenije poslao je Aleksander Čeferin, Predsjednik UEFA koja je od ove godine partner Plazma Sportskih igara mladih u promociji ženskog nogometa ‘’ Veselim se nastavku sezone Sportskih igara mladih

Johannes Hahn, povjerenik Europske komisije za budžet i administraciju i ambasador Igara priključio se porukama o važnosti bavljenja sportom u svojim domovima, te istaknuo nestrpljenje za nastavkom sezone Igara.

Darijo Srna osvrnuo se najviše na nogometnu tematiku: ‘’Za razliku od mnogobrojnih otkazanih svjetskih i lokalnih sportskih natjecanja sretan sam što će Plazma Sportske igre mladih uskoro nastaviti svoju sezonu. 10 sportskih disciplina i slobodne prijave za sve te moj najdraži Coca-Cola Cup u nogometu uskoro vas očekuju’’.

NOVI AMBASADORI

U veliku obitelj istaknutih sportaša ambasadora Plazma Sportskih igara mladih u travnju su se priključili i najpoznatiji svjetski rukometaši Nikola Karabatić, Domagoj Duvnjak te Luka Karabatić. 

- Sretan sam što sam postao dio obitelji sportaša koja se veseli svim vašim uspjesima. Jedva čekam nastavak rukometne sezone, ali i nastavak Igara kako bi se mogli družiti na sportskim terenima diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije - istaknuo je Domagoj Duvnjak.

Svi su se priključili i velikoj preventivnoj kampanji  #KodKuceJeZakon koju su među prvima podržali nogometne zvijezde Luka Modrić, Nemanja Matić, Edin Džeko i Sven Göran Erikkson. Cilj je osvijestiti sve građane na važnost očuvanja zdravlja i ostanka u svojim domovima, ali i pružiti podršku djeci i omogućiti im edukativne i zabavne sadržaje putem digitalnih kanala.

PRENOSIMO www.hzsn.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!