SPORT

ŽUPANIJSKI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

Za sada još bez odobrenja za treniranje svih članica Karlovačke športske zajednice

Za sada još bez odobrenja za treniranje svih članica Karlovačke športske zajednice

Stožer je „zeleno svjetlo“ dao samo stolnotenisačicama dugoreškog Aquaestila, bejzbolašima karlovačke Olimpije i kuglačicama Karlovca.

Karlovačka športska zajednica (KŠZ) je još krajem prošlog tjedan od županijskog Stožera civilne zaštite zatražila odobrenje za početak treniranja za svoje članice, prvenstveno za seniorske ekipe dvanaest klubova iz prioriteta koji to jesu prema kategorizaciji KŠZ. Nažalost, Stožer nije pozitivno odgovorio na zamolbu krovne sportske asocijacije grada Karlovca pozvavši se na odluku Nacionalnog stožera (od 24. travnja) kojom trenirati mogu samo sportaši 1. i 2. kategorije po kategorizaciji HOO-a, te ženske i muške ekipe koje se natječu u najvišem stupnju nacionalnih natjecanja. 

Po tome su odobrenje za treniranje dobile samo stolnotenisačice dugoreškog Aquaestila, bejzbolaši karlovačke Olimpije i kuglačice Karlovca. No, trenutno su s treninzima započeli samo Karinovi bejzbolaši. Ostali karlovački klubovi morat će na odobrenje treniranja na otvorenom i u dvoranama pričekati do daljnjeg. Nadaju se da će to biti moguće već idući tjedan. 

Izdvojeno


Reci što misliš!