KAŠ

GDJE JE NOVINARSTVO?

Imate li svoju priču, osvrt ili vijest, napišite je i pošaljite Hrvatskom zboru sportskih novinara

Imate li svoju priču, osvrt ili vijest, napišite je i pošaljite Hrvatskom zboru sportskih novinara

Potrudit ćemo se prenijeti takve informacije dalje, jer želimo da se i vaš glas čuje u tom širokom, a tako jedinstvenom svijetu sportskoga novinarstva.

U doba velike krize uzrokovane koronavirusom, zatvaranjem granica, smanjenim tiražama, negledanjem sporta na televiziji, otpuštanjima…jeste li se pitali kako je u drugim zemljama u svijetu? 

Je li svuda isto kao i kod nas? Ili je bolje, gore…? Koliko je pandemija zaustavila, pa ponegdje čak i “ubila” ekonomiju ili socijalni status novinara i novinarstva u svijetu? Koliko su vlade širom svijeta dobro, loše ili nikako reagirale na tu krizu kad su u pitanju novinari, sportski novinari?

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

AIPS, Svjetska udruga sportskih novinara, na svojoj web stranici www.aipsmedia.com pa i na svojim društvenim mrežama, gotovo svakodnevno vam donosi vijesti o stanju novinarstva u zemljama širom globusa. Ima tu priča o tome kako neke države pomažu svoje novinare, ima i onih koje se ne trude puno, a i onih koje uopće ne mare. O svemu tome pogledajte priče na www.aipsmedia.com

Imate li svoju priču, svoj osvrt ili vijest, napišite nama, na [email protected] potrudit ćemo se prenijeti takve informacije dalje, jer želimo da se i vaš glas čuje u tom širokom, a tako jedinstvenom svijetu sportskoga novinarstva. Jer, čak ni u Hrvatskoj nije nam svima isto …


Reci što misliš!