KAŠ

NOVOSTI IZ KA-TENISA

Tomislav Poljak: Brojnim rekreativcima želimo dati dodatni razlog da postanu dio našeg kluba

Tomislav Poljak: Brojnim rekreativcima želimo dati dodatni razlog da postanu dio našeg kluba

Teniski klub Karlovac pokrenuo akciju "Budi član". Više informacija o toj akciji i detaljima rekreativne lige mogu se pronaći na stranicama Teniskog kluba Karlovac: Facebook @TeniskiKlubKarlovac i Instagram @tk_karlovac

Teniski klub Karlovac je započeo s treninzima na otvorenom poštujući sve epidemiološke preporuke, a od ponedjeljka, 18. svibnja započinju i s intenzivnijim radom na omasovljenju članstva klupskom akcijom „Budi član“ i najavom rekreativne lige budi se rekreativni tenis u Karlovcu. 

BUDI ČLAN 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Budi član“ naziv je akcije kojom Teniski klub Karlovac poziva  sve ljubitelje tenisa, ali i ostale prijatelje sporta, da iskoriste pogodnosti  trenutnim članovima klubu iz Vrbanićevog perivoja koji je nastao prije 109 godina, a kojih je za 2020. stotinjak. 

- Pogodnosti su, dakako, namijenjene svima koji namjeravaju postati članovi kluba a uključuju jeftinije cijene korištenja terena, pakete kojima se stimulira dio članstva koji češće igraju tenis. Tako će, primjerice, paket od 10 sati tenisa za članove kluba u poslijepodnevnim satima koštati 320 kuna, a u jutarnjim satima svega 160 kuna – objašnjava predsjednik kluba Tomislav Poljak i dodaje: 

- Želimo da tereni u Vrbanićevom perivoju koji sigurno spadaju među najljepše u Hrvatskoj, budu puni i da tenis u Karlovcu ponovno stekne status koji zaslužuju ovaj klub i tradicija koju ima već više od stoljeća. Stoga smo se i odlučili za akciju koja će brojnim rekreativcima u Karlovcu i okolici dati dodatni razlog da postanu dio našeg kluba – naglasio je.

REKREATIVNE LIGE 

Osim tenisača, ova akcija bi mogla zanimati i ljubitelje badmintona i stolnog tenisa. Naime, oba se ta sporta mogu igrati u balon-dvorani TK Karlovac.  Ipak, glavni fokus je na tenisu pa sve karlovačke rekreativce čeka prava poslastica. Naime, u završnoj je fazi priprema rekreativne teniske lige koja će u Vrbanićevom perivoju okupljati sve najbolje što karlovački rekreativni tenis nudi. Svoje će mjesto u ligi pronaći svi, bez obzira na dob i njihovu tenisku kvalitetu.

- Posebnost naše rekreativne lige bit će u tome da ćemo imati različite razine natjecanja. Tako ćemo upariti ljude sličnih teniskih vještina kako bi mečevi bili što zanimljiviji. Time se nadamo potaknuti rekreativne tenisače da se okušaju u kompetitivnom tenisu, a garantiramo im puno mečeva, novih poznanstava i odlične zabave – kaže Robert Crevar, član Upravnog odbora i idejni začetnik rekreativne lige. 

- Očekujemo da ćemo sve detalje i otvaranje prijava moći odraditi najkasnije početkom već sljedećeg tjedna – dodaje Crevar.

 


Reci što misliš!