SPORT

ATLETSKA UTRKA

GRIN RUN 2020. Prijave su otvorene do 10. lipnja 2020. i valjane su po primitku uplate

GRIN RUN 2020. Prijave su otvorene do 10. lipnja 2020. i valjane su po primitku uplate

Ovogodišnja Duga Resa GRIN Run atletska utrka je ukupne duljine 10.000 ili 3.000 metara, ovisno o izboru.

Ovogodišnja Duga Resa GRIN Run atletska utrka je ukupne duljine 10.000 ili 3.000 metara, ovisno o izboru. S obzirom na trenutnu situaciju, utrka neće biti održana u klasičnom smislu, nego svatko od prijavljenih natjecatelja može od 20. lipnja 2020. (subota od 0:00) pa sve do 21. lipnja 2020. (nedjelja do 23:59) istrčati navedenu dionicu i svoj rezultat, zajedno s pripadajućim dokazom poslati na mail [email protected]

Trčati se može svugdje - na cesti, u prirodi, na stazi, u kući ili teretani na traci. Izbor je vaš. I duljina dionice je vaš izbor. Samo je potrebno da je istrčite u navedenom razdoblju i podatke pošaljete na mail [email protected] - naslov maila GRIN Run 2020. Šaljite ga s istog maila koji ste naveli u prijavi kako bi se rezultati mogli što prije povezati. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

VAŽNO

Svi koji trče trebaju svoj rezultat poslati na i[email protected] kako bi im bili priznati rezultati. Dok istrčane utrke je slanje fajla s istrčanom dionicom i vremenom. Priznaju se svi sportski programi koji se mogu skinuti s trgovina play za mobitel ili bilo koja aplikacija koju imaju sportski satovi (Suunto, Garmin, Polar, Samsung i ostali smart watch satovi). Priznaje se naravno i dionica optrčana na traci za trčanje i dobrodošli su svi sportaši i pojedinci koje svoje vrijeme moraju provesti u samoizolaciji.

Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji, svi trče na osobnu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. Na utrci smiju nastupiti svi koji na dan utrke imaju navršenih 14 godina.

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja kao i da organizator smije koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora.

Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke. Pravo na žalbu traje tri dana po objavi neslužbenih rezultata. Nakon isteka prava žalbe, rezultati postaju službeni. Startni paket po završetku šaljemo poštom na navedenu adresu, a kome je draže, može i osobno preuzeti isti u prostorijama Turističke zajednice područja 4 rijeke u Duga Resi.

NAGRADE

Troje najbržih muškaraca i žene na svakoj od dionica nagrađujemo nagradama sponzora. Dodatno se nagrađuju tri „najzelenije fotografije“. Kako je osnovna ideja GRIN Runa jedna prava, zelena, utrka uz rijeku Mrežnicu, organizator želi da ostane i u ovom poluvirtualnom svijetu. Tri najzelenije trkačke fotografije nagrađuju nagradama sponzora.

Prijave su otvorene do 10. lipnja 2020. i valjane su po primitku uplate. Prijaviti se treba na https://www.utrka.com/utrke/grinrun/2020/prijava/pojedinacno/

Izdvojeno


Reci što misliš!