SPORT

FLECHÈ CROATIE

Karlovačke „pedale“ u kvalifikacijama za stjecanje titule Randonneurs 5000 i 10000

Karlovačke „pedale“ u kvalifikacijama za stjecanje titule Randonneurs 5000 i 10000

U ekipi „Pedala Laganini kojoj je kapetan Dario Matanić još su i Alen Katić, Milan Štrk, Dragan Vidović i Dalibor Papec, prijavili su 381 kilometar.

U subotu, 23 svibnja u 14 sati iz bivše vojarne na Luščiću pet članova SRK Pedala Laganini startat će prema Sportskom centru u Sv. Nedelja na prvi ovogodišnji Flech? Croatie na 24-satnu ekipnu randonneursku vožnja, gdje trebaju stići biciklisti iz više različitih pravaca u nedjelju 24. svibnja između 14 i 15 sati. Cilj Flechè vožnje je u 24 sata odvoziti najmanje 360 kilometara. 

U ekipi „Pedala Laganini kojoj je kapetan Dario Matanić još su i Alen Katić, Milan Štrk, Dragan Vidović i Dalibor Papec, prijavili su 381 kilometar.  Nastupit će sedam ekipa od kojih je jedna ženska i jedna mix ekipa. Član SRK Pedala Laganini Zdenko Grgurić vozit će s ekipom Forrest Gump.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Flechè nije utrka, nije ni natjecanje, već druženje i zajedništvo. Ekipe iz različitih polazišta voze prema zajedničkom cilju. To je jedinstvena vožnja organizirana pod okriljem Audax Club Parisiena (ACP) i uvjet je za stjecanje titule Randonneurs 5000 i Randonneurs 10000. 

Izdvojeno


Reci što misliš!