SPORT

POSLJEDNJA VIJEST

Dinko Đanković više nije trener RK Poreč, razmišljaju li u HRK Karlovac kako uspješnog trenera vratiti pod svoje okrilje

Dinko Đanković više nije trener RK Poreč, razmišljaju li u HRK Karlovac kako uspješnog trenera vratiti pod svoje okrilje

Istarski portal Istrasport (www.istrasport.eu) donosi informaciju koja bi mogla biti zanimljiva i karlovačkoj rukometnoj javnosti. Nakon pet godina u RK Poreč Karlovčanin Dinko Đanković od 1. lipnja više nije trener tog istarskog premijerligaša.

- U klubu su nakon pet predivnih godina odlučili prekinuti suradnju sa mnom, počevši od 1. lipnja. Kako su mi rekli, zbog nedostatka komunikacije - rekao je Dinko Đanković za Istrasport dodavši: 

- Igrali smo se rukometa i uživali na terenu i izvan njega te došli do tog nekog vrhunca gdje smo i prerasli mogućnosti kluba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prije objave ove informacije nismo uspjeli doći do Đankovića kako bi od njega saznali kakvi su mu daljnji planovi, da li već ima ponuda.

Trenersku klupu  RK PPD Zagreba napustio Veselin Vujović, a mediji prenose razne kalkulacije o tome tko bi mogao biti novi strateg vječitoga prvaka Hrvatske. Neočekivani odlazak Đankovića iz Poreča sada bi, možda, mogao dodatno zakomplicirati cijelu situaciju naročito ako se prisjetimo da je u jednom intervjuu za naš portal Đanković izjavio da bi mu komplimentirao poziv da jednog dana zasjedne na trenersku klupu zagrebačkog kluba. Mladoj momčadi Zagreba mlad i ambiciozan trener poput Đankovića zasigurno bi dobro došao. 

Znači li ta informacija nešto i vodstvu HRK Karlovac u pokušaju da uspješnog trenera koji se kao igrač i trener afirmirao u Karlovcu vrate pod svoje okrilje? Bio bi to zadnji dobar pokušaj da se konačno zaustavi kontinuirani pad kvalitete karlovačkog kluba koji je 26 godina bio premijerligaš a zadnju sezonu se borio za ostanak u 1. HRL Jug. Samo ga je pandemija koronavirusa spasila od ispadanja!

Izdvojeno


Reci što misliš!