SPORT

MALA ODGODA

Početak PH u baseballu odgođen za 13. lipnja, Karlovčani u prvom vikendu dočekuju Varaždince

Početak PH u baseballu odgođen za 13. lipnja, Karlovčani u prvom vikendu dočekuju Varaždince

Bejzbolaši ipak neće, poput nogometaša, startati s natjecanjima već krajem ovog mjeseca. Ipak, odgoda je trenutno samo privremena i prvenstvo Hrvatske trebalo bi početi 13. lipnja.

Službeno je riječ o odgodi prva dva vikenda pa će utakmice 1. i 2. te 3. i 4. kola biti odigrane na kraju prvenstva, a spomenutog vikenda, u subotu 13. lipnja te u nedjelju 14. lipnja, prvenstvo Hrvatske započet će utakmicama 5. i 6. kola. Karlovačka Olimpija tog će vikenda tako ugostiti varaždinsku Vindiju na svom igralištu 4 rijeke u Grabriku, a svi se nadaju da će do tada i mjere dodatno popustiti pa će biti dozvoljen i određen broj ljudi na tribinama.

Podsjetimo, ove godine zbog pandemije koronavirusa otkazana su sva međunarodna baseball natjecanja, uključujući Federations Cup u čijoj je završnici Olimpija trebala nastupiti u Belgiji te Europsko prvenstvo B skupine koje se trebalo igrati u Zagrebu i Karlovcu. Neće biti ni srednjoeuropske Interlige pa hrvatskim bejzbolašima ostaju samo nadmetanja na domaćoj sceni, u prvenstvu Hrvatske i Hrvatskom kupu.

Izdvojeno


Reci što misliš!