SPORT

IPAK "JUBILARKA"

U Šancu 13. lipnja počinje jubilarna 20. Ljetna HAKL liga, još se primaju prijave momčadi

U Šancu 13. lipnja počinje jubilarna 20. Ljetna HAKL liga, još se primaju prijave momčadi

Ljetna košarkaška HAKL liga u legendarnom Šancu ove godine slavi dva velika jubileja. Nakratko se činilo da će tradicija ipak biti prekinuta zbog pandemije koronavirusa, no za ljubitelje košarke, pogotovo za haklere, ipak stižu dobre vijesti.

Naime, 13. lipnja u Šancu bi trebalo započeti novo izdanje HAKL lige, i to dvostruko jubilarno - riječ je o 20. izdanju lige, a ako bi se tome pridodala i povremena zimska izdanja, onda je riječ o ukupno 25. gradskoj amaterskoj košarkaškoj ligi.

Možda će sve biti manje svečano i posebno nego što je trebalo biti, ali u ovakvoj situaciji najvažnije je da se igra, što će zasigurno s veseljem dočekati i brojni ljubitelji košarke, koji su posljednjih godina u sve većem broju punili tribine u Šancu. Valja naglasiti kako je u pripremi i knjiga o povijesti lige. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Već sad su sudjelovanje potvrdile ekipe Novog centra, Rakovca, Auto lim laka i Lavića, s još nekima se prigovara, a otvorene su i prijave za sve zainteresirane - prijaviti se možete na broj mobitela 098 936 5381, na kojem možete dobiti i sve ostale informacije.

Izdvojeno


Reci što misliš!