SPORT

SPOMEN NA PRIPADNIKE 110. BRIGADE

U subotu od 8,00 sati, od Muzeja Domovinskog rata na Turnju, kreće 14. Biciklistički maraton putovima 110. brigade

U subotu od 8,00 sati, od Muzeja Domovinskog rata na Turnju, kreće 14. Biciklistički maraton putovima 110. brigade

Povodom 29. obljetnice formiranja 110. brigade ZNG/HV te u počast svim poginulim pripadnicima proslavljene Karlovačke 110. brigade, SRK Pedala Laganini u subotu 30. svibnja 2020. godine, organizira tradicionalni 14. Biciklistički maraton Putovima 110. brigade.

- Ovaj put zbog epidemije korona virusa nije se kao proteklih godina stiglo organizirati biciklistički maraton već se vozi u vlastitoj režiji. Što se tiče jela i pića u restoranu planinarskog doma na Muljavi moći će se nešto pojesti. Naravno, zbog toga ovaj put nema kotizacije – kaže Vladimir Latković, predsjednik SRK Pedala Laganini koji poziva građanke i građane Karlovca da se u što većem broju odazovu toj biciklističkoj vožnji.

Ruta je duga 130 km: Turanj-Kamensko-Karlovac-Rečica-Lasinja-Vojnić-Turanj. Start je u 8:00 sati od Muzeja domovinskog rata na Turnju, a povratak oko 17:00 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vožnja nije utrka već je rekreativnog karaktera. Svaki sudionik vozi na vlastitu odgovornost. Mlađi od 12 do 16 godina mogu sudjelovati uz pratnju odrasle osobe uz obveznu nošnju kacige.

UREĐENJE NOVIH PROSTORIJA

Članovi SRK Pedala Laganini već mjesec dana gotovo svakodnevno rade na uređenju svojih novih prostorija u bivšoj vojarni na Luščiću. Stavljena su dva nova PVC prozora, uređeni su i obnovljeni zidovi i podovi, pokrečene su sve tri prostorije, oličeni su prozori sa stražnje strane objekta, sprovedene su elektroinstalacije i uključena je struja, nabavljen je rezervoar s vodom kao privremene rješenje ... Sve je to napravljenom donacijama i dobrovoljnim radom članova kluba a glavno čišćenje organizirano je na dan sastanka s jednom točkom dnevnog reda – čišćenje prostorije. Posao je završen tradicionalno uz veselje i pjesmu. Preseljenje iz prostorija u ulici Dragojle Jarnevićevoj na  Gazi biti će za nekoliko dana. 

Izdvojeno


Reci što misliš!