SPORT

MALI NOGOMET

Na igralištu OŠ Banija županijska završnica Coca Cola Cupa - na Sportske igre mladih idu Good Times

Na igralištu OŠ Banija županijska završnica Coca Cola Cupa - na Sportske igre mladih idu Good Times

Na igralištu OŠ Banija odigrani su završni turniri županijskog natjecanja Coca Cola Cupa, odnosno malonogometnog turnira koji je u sklopu Sportskih igara mladih, jednog od najvećih natjecanja djece i mladih u regiji pa i znatno šire.

Najveća konkurencija bila je u kategoriji dječaka uzrasta 2005. godine i mlađih, gdje je prvo odigran gradski turnir, s kojeg su dvije prvoplasirane ekipe - Good Times i Ilovac, izborile plasman na županijski turnir, koji je uslijedio odmah potom. U konkurenciji ekipa iz Ozlja, Vojnića, Krnjaka i Žakanja, finale je opet bilo karlovačko, a ekipa Good Times je sa 6:2 svladala Ilovac i tako izborila nastup na malonogometnoj završnici u Splitu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kategoriji za uzrast 2002. i mlađi nadmetale su se tri ekipe, a opet su najbolji bili Good Times i Ilovac. Obje ekipe svladale su Legennd (sa 4:0, odnosno 3:2), dok su u međusobno ogledu opet uspješniji bili malonogometaši ekipe Good Times sa 2:1 i tako i u tom uzrastu izborili splitsku završnicu.

Odigrana je i utakmica u kategoriji djevojčica 2005. godišta i mlađih, prijavile su se samo dvije ekipe karlovačkog ŽNK 4 rjieke, a prva ekipa bila je bolja od druge sa 4:1. Pobjednice još nemaju vizu za Split, već prvo moraju na regionalni turnir u Popovači 9. lipnja. 

Izdvojeno


Reci što misliš!