SPORT

MALI NOGOMET

Ženska i muška ekipa NK Radnika nastupile na turniru Vrapče 2020, djevojke uzele broncu

Ženska i muška ekipa NK Radnika nastupile na turniru Vrapče 2020, djevojke uzele broncu

Muška i ženska ekipa NK Radnika nastupile su na malonogometnom turniru Vrapče 2020. Uspješnije su bile djevojke koje su osvojile treće mjesto.

Ekipa za koju su igrale Emili Lipošćak, Dora Cindrić, Larisa Matić, Nika Jagodić, Antonija Vranić, Nicole Stepić, Petra Petrunić, Lucija Stepić, Tihana Grijaković, Ivana Barić, Kristina Vukovi, Katarina Štrk i Patricija Keča u skupini je svladala Odru sa 1:0 i ŽMNK Zagreb 041 sa 4:0, remizirala s Dinamom Osekovo 0:0 te izgubila 1:0 od zagrebačkog Oktogona. 

To je bilo dovoljno za drugo mjesto u skupini i plasman u polufinale, gdje su Karlovčanke izgubile od kasnijih pobjednica MNK Cvjetno Poliklinka Milojević sa 6:0, no potom su u susretu za 3. mjesto nakon izvođenja penala bile sa 3:2 bolje od SC Flegar i tako osvojile pehar za treće mjesto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Muška ekipa za koju su igrali Željko Kobe, Danijel Poljanica, Miloš Jovanović, Zvonimir Conjar, Mirko Maček, Andrej Petto i Bruno Alić, nije bila tako uspješna - natjecanje su završili u skupini prvog kruga, porazima 3:0 od CB Vortex i 4:0 od ekipe Play Box Mr. Jack.


Reci što misliš!