SPORT

DOBRE ŽELJE

Iskusni napadač NK Karlovca 1919 Enes Novinić završio u bolnici zbog puknuća krvne žilice u mozgu, ostaje na promatranju 10 dana

Iskusni napadač NK Karlovca 1919 Enes Novinić završio u bolnici zbog puknuća krvne žilice u mozgu, ostaje na promatranju 10 dana

Loše vijesti stižu iz NK Karlovca 1919, ali s dobrom i realnom nadom kako će na kraju sve biti u redu.

Naime, jučer je iznenada pozlilo napadaču i ponajboljem igraču "plavo-bijelih" Enesu Noviniću, koji je branio boje kluba još u prvoligaškim danima, ali ostao mu je vjeran i u teškim četvrtoligaškim godinama. 

Nakon niza pretraga dijagnosticirano je puknuće krvne žilice u mozgu, što je moglo biti i životno opasno, ali dobre su vijesti da se Novinić već osjeća bolje. Zbog prirode problema ostat će u bolnici još desetak dana na promatranju, ali prognoze su optimistične pa vjerujemo kako će ovaj vrsni strijelac povesti Karlovčane u trećeligaške borbe ove jeseni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rođeni Čakovčanin, Enes Novinić prvoligašku je karijeru prvo gradio u varaždinskom Varteksu, a u Karlovcu je proveo sve tri prvoligaške sezone kluba iz grada na četiri rijeke, nakon čega je otišao u austrijski Lustenau. Potom je igrao za Slaven Belupo, slovensku Krku i Segestu, a od 2017. ponovno je u Karlovcu za koji ga veže i obiteljski život.

Mi se, pak, pridružujemo dobrim željama koje Enesu upućuju klub, suigrači, ali i brojni prijatelji i poznanici!

Izdvojeno


Reci što misliš!