SPORT

I DALJE MAKSIMALNI

Karlovački bejzbolaši u još jednom derbiju bolji od splitske Nade rezultatom 7:4

Karlovački bejzbolaši u još jednom derbiju bolji od splitske Nade rezultatom 7:4

I nakon sedam odigranih utakmica u prvenstvu Hrvatske, karlovački bejzbolaši i dalje su neporaženi. No, danas su imali dosad najtvrđi orah ove sezone...

Nakon dvije lake i uvjerljive pobjede u Splitu, možda su se Karlovčani malo i opustili, ali splitska Nada je u trećem ovosezonskom derbiju, prvom u Karlovcu, pokazala da susreti ove dvije momčadi nikada nisu riješeni i prije početka susreta.

Istina, dugo je izgledalo da problema za domaće neće biti - već u prvoj izmjeni poveli su Karlovčani sa 3:0, u trećoj su povisili na 6:0, a zatim u četvrtoj i na 7:0. Tu su, međutim, stali što se tiče napadačkog učinka, dok su Splićani solidno odrađivali obrane, a u osmoj izmjeni proradili i u napadačkoj fazi te smanjili na 7:3, a u posljednjoj izmjeni i na 7:4. Mučili su se karlovački pitcheri, no na kraju su, već po velikom pljusku, ipak uspjeli domaći dovršiti susret još jednom pobjedom za i dalje savršen omjer pobjeda i poraza: 7-0!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugi susret Karlovčana i Splićana igra se u nedjelju u 11 sati na igralištu 4 rijeke u Grabriku - prognoza je odlična pa vrijedi doći i pogledati dvije najbolje hrvatske momčadi u još jednom derbiju.

Izdvojeno


Reci što misliš!